Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Hoogerwaard 2Wielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Hoogerwaard 2Wielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Hoogerwaard 2Wielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Hoogerwaard 2Wielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Hoogerwaard 2Wielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Hoogerwaard 2Wielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Hoogerwaard 2Wielers 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

  • Doortocht 3
  • 2914 KA, Nieuwerkerk ad IJssel
  • info@hoogerwaard2wielers.nl
  • (0180) 31 61 47

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 17:30
Woensdag:  9.00 tot 17:30
Donderdag:  9.00 tot 17:30
Vrijdag:  9.00 tot 17:30
Zaterdag:  9.00 tot 17.00
Zondag:  GeslotenOnze merken

Alpina
Cortina
Dahon
E-4motion
Lugano
Pointer